Volné společnosti ihned k prodeji

Společnosti s.r.o.
Landrasse company s.r.o. 19 900 Kč Banglering Corporation s.r.o. 19 900 Kč Samosir nature s.r.o. 19 900 Kč Kalymnos company s.r.o. 19 900 Kč TOLOKIWA s.r.o. 12 900 Kč
Akciové společnosti
Tikopia group a.s. 49 900 Kč Telendos trade a.s. 49 900 Kč
Evropská společnost

Viker Trading SE 59 000 Kč Erganne Enterprise SE 59 000 Kč

Krátkodobé vízum, dlouhodobé vízum v České republice a možnosti jeho získání pro pracovní povolení.

Druhy přidělovaných víz pro Českou republiku.

Vízum je vydání oprávnění konzulátu ambasády ČR ke vstupu, případně opuštění území státu osoby v určitém časovém období. Vízum je vydáváno jako samostatný dokument, razítko či formulář nalepený do cestovního pasu. Platnost víza je nejvýše 5 let.

Jaké jsou možnosti pro udělovaných víz.

Krátkodobá (Shengenská) víza.

Dlouhodobá víza.

Co je Shengenský prostor.

26 evropských států, které jsou z velké části součástí Evropské unie, ale jsou mezi nimi i země, které nejsou členy EU:

Jaké jsou země Evropské unie:

Belgie, Česko, Dánsko, Estonsko, Finsko, Francie, Itálie, Litva, Lotyšsko, Lucembursko, Maďarsko, Malta, Německo, Nizozemsko, Polsko, Portugalsko, Rakousko, Řecko, Slovensko, Slovinsko, Španělsko, Švédsko.

Země mimo Evropskou unii:

Island

Norsko

Švýcarsko

Lichtenštensko

Země bez hraničních kontrol, kde se uplatňují shengenské dohody:

Monako

San Marino

Vatikán

Kriteria pro krátkodobé vízum.

Uděluje se pro omezený pobyt do 90ti dnů v Shengenském prostoru. Jsou rozdělena na 2 druhy:

Letištní průjezdní vízum s písmenem A.

Krátkodobé vízum s písmenem C.

Udělení krátkodobých víz je rozděleno na :

Kriteria pro dlouhodobé vízum.

Uděluje se na pobyt nad 90 dnů jako dlouhodobé vízum za účelem převzetí povolení k dlouhodobému pobytu a za účelem převzetí povolení k trvalému pobytu. Označuje se písmenem „D“. Doklady potřebné k udělení víza jsou totožné jako u víza krátkodobého.

  • Dlouhodobé zdravotní vízum.
  • Dlouhodobé kulturní vízum.
  • Dlouhodobé sportovní vízum.
  • Dlouhodobé návštěvy (pozvání).
  • Dlouhodobé rodinné vízum.  
  • Dlouhodobé vízum pro studia, školení, stáže.
  • Dlouhodobé  vízum pro vědecký  výzkum.
  • Dlouhodobé vízum pro podnikání.

Dlouhodobé vízum za účelem převzetí povolení k dlouhodobému pobytu (označuje se písmenem „D“) za účelem:

Dlouhodobé vízum za účelem převzetí povolení k trvalému pobytu (označuje se písmenem „D“).

V případě, že stále řešíte nedostatek pracovníků Vaší společnosti, můžeme Vám pomoci se založením agentury práce a s pracovním povolením Vašich zaměstnanců.

Zavolejte nám na tel: + 420 603 504 850

nebo nám pošlete email: mchamr@spolecnosti.com 



<< zpět

Praha mob.: +420 603 504 850 e-mail: prodej@spolecnosti.com